Investeringen

Wandeldijk 32
2050 Antwerpen-LINKEROEVER

A.6496

Beschrijving

Stap binnen in een wereld waar kunst en verfijning samenkomen, waar elke hoek een verhaal vertelt en elke ruimte een canvas is voor creativiteit. Deze unieke evenementenlocatie, gelegen op een betoverende plek nabij het prachtige Sint-Anneke plage op Linkeroever, biedt een unieke kans voor een overnemer die droomt van het leiden van een bloeiende onderneming.

Het gebouw zelf is een meesterwerk van architectuur, met een ruime zaal die plaats biedt aan 300 staande of 230 zittende gasten, een verfijnde lounge met ruim terras op het eerste verdiep die een adembenemend uitzicht op de schelde biedt. Naast dit alles is er nog een uitnodigende glazen buitenfoyer, omgeven door een strak afgewerkte tuin. Elk detail van dit architecturaal pareltje is met zorg ontworpen, van de strakke lijnen tot de hoogwaardige afwerking, waardoor dit een locatie is die zich onderscheidt van alle anderen.

Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de ongeëvenaarde omgeving. Met een adembenemend uitzicht en de rustgevende groene omgeving rondom, biedt deze plek een unieke mix van stedelijke energie en natuurlijke schoonheid. Bovendien zijn er maar liefst 600 parkeerplaatsen in de nabije buurt, waardoor deze locatie niet alleen aantrekkelijk is voor gasten, maar ook voor ondernemers die waarde hechten aan toegankelijkheid en gemak voor hun klanten.

Dit unieke evenementencomplex biedt niet alleen een betoverende setting, maar ook praktische voorzieningen die het organiseren van evenementen moeiteloos maken. Met een volledig ingerichte open keuken kunnen chefs maaltijden bereiden voor grote groepen gasten, waarbij alle benodigde apparatuur en ruimte beschikbaar zijn om culinaire meesterwerken te creëren. Bovendien is er een aparte ingang voor cateringbedrijven, waardoor leveranciers gemakkelijk toegang hebben tot het gebouw zonder de stroom van gasten te verstoren. Voor het opslaan van voorraden en apparatuur zijn er opslagcontainers, en koelcellen op het terrein, waardoor alles netjes georganiseerd en binnen handbereik is tijdens evenementen. Deze praktische aspecten dragen bij aan de efficiëntie en soepelheid van het evenementenbeheer, waardoor zowel organisatoren als gasten kunnen genieten van een naadloze en gedenkwaardige ervaring.

Het masterplan voor Sint-Anneke plage illustreert de ambitieuze visie van de stad Antwerpen om nieuw leven te blazen in dit iconische gebied. Met een focus op het vergroten van de leefbaarheid en het versterken van de recreatieve mogelijkheden, zal het masterplan zorgen voor meer groen, uitgestrekte duinen, verbeterde fiets- en wandelpaden en een breed scala aan recreatieve voorzieningen. Deze ontwikkelingen beloven niet alleen een verrijking van het landschap en de natuurlijke omgeving, maar ook een toename van de attractiviteit van Sint-Anneke plage als een bruisende bestemming voor zowel bewoners als bezoekers.

Of je nu een ervaren ondernemer bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een liefhebber van kunst en gastvrijheid die zijn passie wil omzetten in een succesvolle onderneming, deze locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor groei en succes. Grijp deze unieke kans en maak van jouw droom van het runnen van een prestigieuze evenementenlocatie een realiteit.

Technische beschrijving

  • Grond is eigendom in concessie van de Vlaamse Waterweg NV
    (11.025,15 euro/jaar) in 2021, lopende tot 2038, verlengbaar
  • Vergund als eventlocatie
  • Gelegen in recreatiezone
  • Bouwjaar 2011 & 2020

 

Het betreft de verkoop van de exploitatievennootschap met alle lopende zaken en boekingen inbegrepen. De vraagprijs is gebaseerd op de waarde van het gebouw, zonder rekening te houden met het gecorrigeerd eigen vermogen, vlottend actief, schulden en goodwill en op datum van closing tussen partijen.

Voor bij kaartje ligging;
Gelegen op Wandeldijk 32 op Linkeroever, geniet deze evenementenlocatie van een uitstekende bereikbaarheid via verschillende vervoersmiddelen. Met het openbaar vervoer is de locatie goed verbonden met het hart van Antwerpen en de omliggende gebieden. Nabijgelegen tram- en bushaltes bieden gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en andere belangrijke bestemmingen, waardoor gasten zonder eigen vervoer moeiteloos kunnen reizen. Voor degenen die de voorkeur geven aan de auto, biedt de nabijheid van belangrijke snelwegen en uitvalswegen een handige optie, terwijl de overvloed aan parkeergelegenheid in de directe omgeving het gemakkelijk maakt voor gasten om met de auto te komen.


Oppervlakte

Totale terrein oppervlakte:    +/- 2.951 m2

Foyer 1 (Schelde):                +/- 570 m2

Buitenfoyer:                          +/- 285 m2

Verdieping:                           +/- 363 m2

Terras op verdieping:            +/- 82 m2


Voorwaarden / extra info

Onroerend goed:        € 3.300.000,00

  • Verkoop aandelen
  • Verkoop exploitatie vennootschap

Foto's

Locatie

Wandeldijk 32
2050 Antwerpen-LINKEROEVER

Stel uw vraag

Uw makelaar

INTERESSE? OF
MEER INFORMATIE?

Wij helpen u graag verder


Gilles Loncin
+32 497 42 29 91
gilles@mertensvastgoed.be

Alternatieve panden